Hjem Frugter Onkel konfirmeret ved en fejltagelse under barnedåb

Onkel konfirmeret ved en fejltagelse under barnedåb

371

Allan Sørensen kom ud for noget ret mærkeligt forleden søndag da han var til barnedåb for sin lille kusine Rebekka på et halvt år. Der gik kludder i præstens planlægning eller hoved, for midt under dåben blev Allan konfirmeret. "Det er hele festen der står og ser på mig, må du forstå. Så kunne jeg ikke finde ud af det. Så måtte det være." Sådan sagde Allan Sørensen efterfølgende. Den Anden Avis, 13. december 2013.

Tolkning 1: "Det er hele festen der står og kigger på mig..." I denne måde at bruge sproget på får vi lov til at være selvironiske: Vi bliver usikre på om vi selv kunne finde på at lade et festligt gruppepres veje tungere end vores inderste følelser og religiøse standpunkt.

Humorstue
Vi bliver usikre.